Mat | Kayrak Serisi | Yuvarlak Tabak - Naturel KenarKayrakMat For HomeYuvarlak Tabak - Naturel Kenar
Mat | Kayrak Serisi | Yuvarlak Tabak - Naturel KenarKayrakMat For HomeYuvarlak Tabak - Naturel Kenar

Yuvarlak Tabak - Naturel Kenar (104CE20)

Fiyat : ₺1,00(KDV Dahil)

Mat Yuvarlak Tabak - Naturel Kenar

Kayrak Serisi


 YUVARLAK TABAK - NATUREL KENAR
 STOK KODU  ÖLÇÜ  KALINLIK  AĞIRLIK
 104CE20  20 cm  0,5 - 0,8 cm  0,40 - 0,50 kg


 Kayrak Nedir


Doğanın milyonlarca yıl içinde saklı tuttuğu güzelliklerin bir sonucu olan Kayrak Taşı, taş ocaklarından özel uygulamalarla çıkartılan ve işlenen tamamen doğal ve özel bir malzemedir.

Kayrak Taşı, kullanıldığı her yere sağlamlık, uzun ömür ve estetik değerler katmaktadır. Aşınma ve deformasyona karşı dayanıklıdır ve doğanın bütün sadeliğini ve kalitesini yaşadığınız mekanlara taşımaktadır. Farklı sektörlerde kullanılabilen kayrak taşı dekoratif görünümüyle benzerlerinden ayrılarak ön plana çıkmaktadır.

Servis tabaklarından dekoratif ürünlere kadar MAT'ın farklı tasarımlarıyla, kayrak taşının sade duruşu artık yaşam alanlarınızı tamamlayacak.


 Kayrak Bakımı


Doğal bir taş parçası olduğundan renk ve doku çeşitleri de tamamen normaldir. Porselen gibi çok dayanıklı ve incedir ancak düşürüldüğünde veya vurulduğunda kırılıp parçalanabilir. Elde yıkanmasını öneriyoruz fakat pek çoğu makinede yıkanabilir. Fırın ve mikrodalga için uygun değildir. Ancak kısa bir süre sıcak fırının içinde ısıtabilirsiniz.

İsteğe bağlı olarak ürün ambalajı ilk açıldığında ve zaman içerisinde kazınır veya matlaşırsa, ince yumuşak bir malzeme ile siliniz ve parlatmak için zeytinyağı sürünüz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR